O griă mai puțin cu o asigurare Protector

„Un aeroport este un loc cu o atmosferă aparte. Nici nu e de mirare. Aici oamenii vin și pleacă 24 din 24 7 din 7, acum fiind într-o țară, iar peste două ore în celălalt capăt al continentului. Aeroportul poate fi un loc al bucuriei de a călători, de a ne revedea cu cei dragi care ne așteaptă dincolo de ușile glisante. Totuși, fără o asigurare de călătorie acesta poate repede deveni locul unor amintiri neplăcute. Ce ne facem, spre exemplu în situația neplăcută în care bagajul nostru nu mai e de găsit? Ei bine, o asigurare de călătorie tip „Protector” de la AXA oferă acoperire și pentru un astfel de scenariu.

Dacă ați călătorit vreodată cu avionul cu siguranță recunoașteți măcar în parte atmosfera de terminal. Desigur această experiență diferă de la călătorie la călătorie și variază în funcție de starea noastră de spirit, și de cele mai multe ori și în funcție de natura călătoriei: plecare de acasă sau reîntoarcere, către o destinație de vacanță sau către o conferință importantă, parte a unei călătorii de afaceri. Așadar, cu toții percepem diferit trăirile pe care le avem în raport cu anumită călătorie cu avionul, însă în linii mari atmsofera din aeroport rămâne aceeași pe care o cunoaștem cu toții: una animată de grabă și în același timp temperată de durata așteptării, de gândurile și planurile pe care ne străduim să le punem la punct pentru a fi siguri că atunci când ieșim pe porțile aeroportului ne putem vedea de activitățile propuse.

În tot acest amalgam de stări pot apărea situații neprevăzute, de exemplu atunci când așteptăm ca banda să ne livreze bagajul de cală. Dar dacă avem o asigurare de călătorie „Protector” de la AXA, vom avea instant mai puține bătăi de cap. Așadar, de ce am lăsa neplăcerea pierderii unui bagaj să ne domine atunci când putem încheia o asigurare de călătorie atât de avantajoasă. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum vă ajută efectiv o asigurare AXA vizitați site-ul nostru sau contactați-ne cu încredere!”